• 085 744 07 13

Nieuws

Let op! Belangrijk nieuws over Joomla!
printable version
Op dinsdag 15 december is er door de ontwikkelaars van Joomla een update uitgebracht, waarin een noodpatch verwerkt is. Deze update dicht een zogenaamd 'zero day lek'. Het betreffende lek is al aanwezig sinds de oorspronkelijke lancering van Joomla (vanaf versie 1.5 dus!), maar werd de afgelopen paar dagen actief misbruikt en toen pas bekend bij de ontwikkelaars.

Gebruikt u Joomla om uw website te beheren? Via het lek kan uw website volledig worden overgenomen en misbruikt worden. Het lek is aanwezig in ALLE versies vanaf 1.5.0 tot 3.4.5. Het is dus ook zaak om zo snel mogelijk uw website te updaten naar de laatste nieuwe versie van Joomla, zijnde 3.4.6.

Heeft u problemen met updaten vanwege een te lage versie van PHP of MySQL? Laat het ons weten en wij verhuizen uw hostingpakket zo snel mogelijk naar een geschikte server. Meer informatie vindt u op de websites www.security.nl en blog.sucuri.net.
joomla update beveiligings update
Count of comments: 8
Posted on 23 Dec 2015 by SmallHosting
Verhuizing
printable version
Gedurende de nachten van 10, 11 en 12 december zal de MKB server worden verhuisd. De verhuizing zal gefaseerd verlopen, waardoor u nauwelijks tot geen overlast zal ervaren.

De server zal naast de verhuizing ook nieuwe IP adressen krijgen, wanneer deze bekend zijn zullen deze kenbaar worden gemaakt.
onderhoud verhuizing mkb
Count of comments: 0
Posted on 28 Nov 2015 by SmallHosting
Gratis SSL certificaat
printable version
Met een HTTPS verbinding is uw website een stuk veiliger. De gegevens die over en weer gaan vanuit uw computer tot de server achter de website worden met een SSL certificaat versleuteld. Het is normaal gesproken een fluitje van een cent om op een openbaar netwerk het verkeer tussen een bepaalde computer en de router te onderscheppen!

Daarom geeft SmallHosting tot en met 31 januari 2016 bij alle webhosting pakketten een gratis domein SSL certificaat weg! Deze is alleen te gebruiken voor uw bestelde webhosting account.

Wij zullen voor de installatie van uw certificaat zorgen!

Bestel uw hosting pakket vandaag nog!

Count of comments: 1
Posted on 26 Nov 2015 by SmallHosting

<< Previous 1 2 Next >>

Powered by CuteNews

Domeinnaam