• 085 744 07 13

Nieuws

Spamfilter
Spam
Spam, het lijkt soms wel of we er nooit meer vanaf komen. Hoeveel spam filters je ook toepast, spammers vinden steeds weer manieren om ze te omzeilen. SpamExperts maakt hier eindelijk korte metten mee. Dankzij het zelflerende spam filter bent u voortaan alle spammers een stap voor, en blijven uw mailservers voortaan verstoken van spamberichten en virussen.

Hoe werkt het spam filter?
Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met SpamExperts hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar uw mailservers. Uw servers hoeven dus bijna niks meer te doen; zo kunt u straks een groot deel van uw huidige mailservers voor andere doeleinden gebruiken!

Altijd up-to-date
De kracht van SpamExperts is de uiterst verfijnde selectie die de tool maakt. Waar normale spam filters werken met vooraf geprogrammeerde parameters, passen de filters van SpamExperts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammers gebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door de SpamExperts filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op de voet gevolgd. Dankzij het zelf-lerende spam filter van SpamExperts blijft u spammers telkens een stap voor.

Bestel vandaag nog uw spamfilter! voor 30 euro per jaar!
Count of comments: 0
Posted on 31 Mar 2016 by SmallHosting

Powered by CuteNews

Domeinnaam