• 085 744 07 13

Nieuws

ICTWaarborg
printable version
Wij - SmallHosting - zijn sinds vandaag lid van ICTWaarborg.
Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ict-bedrijven.

Wij bieden u alles wat u van een goed ict-bedrijf mag verwachten, maar bovenal zekerheid. Zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen op ict-gebied. Zekerheid dat u waar krijgt voor
uw geld.

Zekerheid dat, als ondanks onze inzet er toch een probleem ontstaat, ICTWaarborg gepaste geschilregelingen kent.

Zekerheid in een tijd dat er geen zekerheden meer lijken te bestaan. Zelfs wanneer wij als ict-bedrijf er niet meer zouden zijn. Normaal kunt u dan nergens meer terecht, maar omdat wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg hoeft u zich
dan geen zorgen te maken.

Ons certificaat is hier te downloaden
Count of comments: 0
Posted on 09 Mar 2018 by SmallHosting
Nieuwe Algemene Voorwaarden
printable version
Door deelname aan ICTWaarborg. Hebben wij per heden nieuwe algemene voorwaarden. Deze gelden voor alle nieuwe en bestaande klanten. Deze zullen vanaf dagtekening over 30 dagen in gaan. De algemene voorwaarden is te vinden op:https://smallhosting.nl/algemene-voorwaarden.php
Count of comments: 0
Posted on 09 Mar 2018 by SmallHosting
Fijne Feestdagen
printable version
Wij willen u bedanken voor al uw vertrouwen in onze dienstverlening het afgelopen jaar. Het aankomende jaar zullen wij weer volledig tot u beschikking staan.

Via deze weg willen wij u fijne feestdagen wensen en alvast een gezond en goed 2018.
Count of comments: 0
Posted on 22 Dec 2017 by SmallHosting
Verhuizing BUDGET Server
printable version
Op 17 september 2016 zal onze BUDGET Server worden verhuist.
Indien u gebruik maakt van onze nameserver, hoeft u niks te doen. Indien u gebruik maakt van een A record in uw DNS, dient u deze aan te passen naar: 185.104.29.26

Onze excuses voor de eventuele overlast!
Count of comments: 0
Posted on 05 Aug 2016 by SmallHosting
Gratis Lets Encrypt SSL op je website installeren
printable version
Let’s encrypt activeren

Bij SmallHosting is het mogelijk om gratis SSL certificaten te installeren. Hoe dit gaat leggen we natuurlijk graag voor je uit!

Om Let’s encrypt te activeren dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Nadat je bent ingelogd selecteer je het domein waarbij je Let’s encrypt wilt activeren.

Scroll daarna een stukje naar onderen totdat je uitkomt bij “Advanced Features”.

Vervolgens klik je op “SSL Certificates”.

Nadat je dat gedaan hebt kom je op de SSL certificaat pagina uit. Selecteer vervolgens beide bolletjes zoals in het voorbeeld hieronder is weergegeven. Voer de juiste gegevens in, let er op dat bij "Common Name" altijd de betreffende domeinnaam staat ingegeven, sommige browser willen hier soms automatisch iets anders van maken.
Zodra alle gegevens zijn ingevoerd klik je onderaan de pagina op "Save".
Wanneer je nadat je geklikt hebt op "Save" de melding krijgt dat een of meerdere gegevens onjuist zijn ingevoerd keer je weer terug naar de SSL certificaat pagina. Let er op dat je weer beide bolletjes selecteert, anders wordt een verkeerd certificaat uitgevraagd.

Zodra je onderstaande melding te zien krijgt weet je dat het certificaat succesvol uitgeleverd en geactiveerd is. Deze melding staat overigens onderaan de rest van de tekst.

Zodra je bovenstaande ziet ga je weer terug naar het overzichtsscherm van DirectAdmin.

Klik nu onder “Your Account” op “Domain Setup”.

Klik vervolgens op het betreffende domein waarbij je net het Let’s encrypt certificaat hebt aangemaakt.

Je ziet nu twee venstertjes. Zorg ervoor dat bij het tweede venster het onderste bolletje (radio button) geselecteerd is. Klik nu op “Save”. Wanneer hierna een melding komt klik je op “OK”.

Forceer HTTPS bij je website.

Je hebt nu wel je SSL certificaat geactiveerd op je site, maar om je bezoekers ook daadwerkelijk een beveiligde verbinding te geven dien je ze naar de HTTPS verbinding te forceren. Hoe je dit kunt doen zie je hieronder. Ben je een Wordpress gebruiker? Scroll dan iets verder naar onderen.

Ga via DirectAdmin of via een FTP programma (bijvoorbeeld Filezilla) naar de map waar je website staat opgeslagen (/domains/jouwdomein.nl/public_html). Uitleg over het verbinden via Filezilla. Mogelijk staat hier al een bestand dat .htaccess heet. Mocht dit nog niet het geval zijn maak dan via een tekstverwerkingsprogramma dit bestand aan. Zorg ervoor dat in de .htaccess het volgende staat:
«RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !on
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}»
Mocht .htaccess al tussen je website bestanden staan, zorg er dan voor dat je enkel de onderste 2 regels onder “RewriteEngine On” plaatst. Indien je nog geen .htaccess hebt neem dan alle regels over en plaats ze in het bestand.
«Mocht u hulp nodig hebben bij het activeren, kunt u altijd een email sturen naar: support@smallhosting.nl»
gratis ssl certificaat lets encrypt ssl ssl certificaat
Count of comments: 0
Posted on 17 Jun 2016 by SmallHosting
Aanbieding
printable version
Neem nu een spamfilter van SpamExperts voor uw domeinnamen en reduceer uw spam met 99,98%.

Waarom zou u kiezen voor SpamExperts Inkomend Filter?

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen
SpamExperts past haar gepatenteerde zelf-lerende slimme technologieën toe om spam te elimineren vóórdat het uw netwerk bereikt.

Ontdek nieuwe spam- en malwareuitbraken direct
SpamExperts past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld met al onze klanten wereldwijd, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

Verbeter e-mailcontinuïteit
Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer de bestemmingsmailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van Spamexperts inkomende e-mail in de wachtrij.

Verbeter de efficiency van uw middelen en bespaar tot 80% van uw huidige hardwarebronnen!
Met ons zeer efficiënte first-level inkomend filter bescherming die vóór uw e-mailinfrastructuur zit, hoeft u zich niet langer bezig te houden met de enorme hoeveelheden inkomende spam.

Verhoog de productiviteit van werknemers en wees in volledige controle van uw e-mailstromen
Met onze gebruiksklare SaaS e-mailfiltersystemen wordt de tijd die verloren gaat met het verwerken van spam tot een absoluut minimum beperkt, waardoor alle gebruikers zich volledig kunnen concentreren op hun eigenlijke werk.

Bestel uw spamfilter nu!
spamfilter spam spamexperts
Count of comments: 8
Posted on 09 Jun 2016 by SmallHosting
Nieuwe webmail software
printable version
Op de MKB Webhosting is reeds nieuwe webmail software geïnstalleerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de software van Rainloop. U komt op uw webmail door: uwdomeinnaam.nl/webmail

Wilt u gebruik maken van Roundcube, dan is dit nog steeds mogelijk via: uwdomeinnaam.nl/roundcube
webmail rainloop
Count of comments: 0
Posted on 25 Apr 2016 by SmallHosting
Gratis SSL Certificaten
printable version
Naast de SSL Certificaten bij de MKB Hosting, bieden bij de BUDGET webhosting nu ook gratis SSL Certificaten. Deze worden geleverd door Let's Encrypt.

Bekijk alle webhosting pakketten hier
SSL Certitificaat gratis BUDGET Webhosting
Count of comments: 0
Posted on 25 Apr 2016 by SmallHosting
Spamfilter
printable version
Spam
Spam, het lijkt soms wel of we er nooit meer vanaf komen. Hoeveel spam filters je ook toepast, spammers vinden steeds weer manieren om ze te omzeilen. SpamExperts maakt hier eindelijk korte metten mee. Dankzij het zelflerende spam filter bent u voortaan alle spammers een stap voor, en blijven uw mailservers voortaan verstoken van spamberichten en virussen.

Hoe werkt het spam filter?
Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met SpamExperts hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar uw mailservers. Uw servers hoeven dus bijna niks meer te doen; zo kunt u straks een groot deel van uw huidige mailservers voor andere doeleinden gebruiken!

Altijd up-to-date
De kracht van SpamExperts is de uiterst verfijnde selectie die de tool maakt. Waar normale spam filters werken met vooraf geprogrammeerde parameters, passen de filters van SpamExperts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammers gebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door de SpamExperts filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op de voet gevolgd. Dankzij het zelf-lerende spam filter van SpamExperts blijft u spammers telkens een stap voor.

Bestel vandaag nog uw spamfilter! voor 30 euro per jaar!
Count of comments: 0
Posted on 31 Mar 2016 by SmallHosting
Een gelukkig nieuwjaar!
printable version
Via deze weg willen wij alle klanten van SmallHosting een gelukkig en mooi nieuwjaar wensen.

Om het jaar mooi in te gaan bieden, wij op alle pakketten 15% korting. Gebruik hiervoor de korting code: NIEUW-2015-SMALLHOSTING
Algemeen Korting
Count of comments: 0
Posted on 01 Jan 2016 by SmallHosting

<< Previous 1 2 Next >>

Powered by CuteNews

Domeinnaam